Недялко Недялков: Страхливецът Бабикян е информационен терорист

НАЙ-ВАЖНОТО

Недялко Недялков: Страхливецът Бабикян е информационен терорист

55384
на 18.09.2020
Недялко Недялков: Страхливецът Бабикян е информационен терорист
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Арман Бабикян е менте лидер на менте протест, целият метеж на улицата идеологически се крепи на фалшивите му новини в "Информиран.нет", обяви пред телевизия СКАТ собственикът на ПИК Недялко Недялков.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Най-подлото е, че страхливецът Бабикян продължава да се крие в сянка и бълва гадориите си анонимно, за да не му се търси съдебна отговорност. За себе си в неговите "медии" чета невъобразими измислици, които може да роди само болен и извратен мозък. Онзи ден написал, че съм раздавал бомбички на екстремистите по време на протеста от 2 септември. После - че съм изнудвал Бойко Борисов да ми плати 100 милиона лева, за да продължавам да го поддържам, и Борисов се навил да ми плати. Излиза, че прибирам по-голяма заплата от футболиста Меси...

Онова, което извършва Бабикян чрез фейк сайтовете си и троловете във фейсбук, е информационен тероризъм. Той не просто пробутва измама, а чрез медийна измама опитва да превземе властта в държавата, смята Недялко Недялков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Депутати се ритаха в кулоарите. Искрен Митов: Грозни сцени и глупост (ВИДЕО) ПИК TV! ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Депутати се ритаха в кулоарите. Искрен Митов: Грозни сцени и глупост (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК