Вход
София
Времето в София 11 o C

Недялко Недялков: Утре излизам с портрет на Левски пред съда и питам: Почитаеми съдии, Апостола лайно ли е? Който е съпричастен, да дойде с мен!

Недялко Недялков: Утре излизам с портрет на Левски пред съда и питам: Почитаеми съдии, Апостола лайно ли е? Който е съпричастен, да дойде с мен!

на 15.05.2018
66087
52
Недялко Недялков: Утре излизам с портрет на Левски пред съда и питам: Почитаеми съдии, Апостола лайно ли е? Който е съпричастен, да дойде с мен!
15.05.2018
52
66087

Утре, вторник, в 11 часа отивам заедно с колегите ми от ПИК пред сградата на Висшия съдебен съвет на "Екзарх Йосиф" 12, зад Халите.

Ще носим портрет на Васил Левски и ще попитаме почитаемите съдии дали наистина са солидарни с Емил Джасим и смятат, че Апостола е лайно.

И че цар Симеон Велики е самозванец, а Баташкото клане е "превишаване на пълномощията" на турския башибозук.

Ще попитаме защо кредитират сквернословията на националния предател Джасим, като му присъждат 3000 лв. обезщетение за "непоправимо душевно разстройство".

Който иска, да заповяда. Който се чувства българин и съпричастен с проблема, е добре дошъл.

Който не иска такъв като Джасим да нахлуе в часа по история на детето му и да плямпа дивотии, да се присъедини към нас.

Сподели:
Напиши коментар »
(52)
1
Супер, подкрепяме и идваме
2
БРАВО)
3
4
Само така, българино. Прави ти чест!!!!
5
Ще дойдат много хора, убедена съм, ние сме с вас
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Трябва освен да пазим чиста паметта за нашите национални герои, да пазим и българския език! И това да е задача освен на училищата, семейството, културните институции, БАН, медиите,и на БНР и БНТ!!!
8
Заспала и тъпа нация, щом позволява на такива като тоя Джасим да учат децата ни...дано да дойдат повече хора! Българи събудете се, защото утре ще е късно!!!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
В момента България се управлява задкулистно и еднолично от Бойко Борисов,Делян Пеевски, , Сотир Цацаров и Ахмед Доган ПОМНЕТЕ!
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Да ви пикам на ПИК! Може де си пишете всякакви простотии, а да триете това което са написали другите хора сте много добри, без да вникнете в написаното от тях.
13
О, неразумна БНТ, защо се срамуваш от български изпълнители и защо не пееш на български? И защо тази сутрин се хвалихте и захаросвахте?
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Какъв учител може да е това лай- 0 ?
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
такива като тоя Джасим трябва да бъдат изгонени от БГ, аз съм с вас хора от ПИК , далече съм от София , но ви подкрепям..........
19
предлагам ВСЕКИ четейки БЛИК и ПИЦ да се позаинтересува какво ТОЧНО е казал Емил Джасим. Ще се учудите колко неумело дори ви манипулира автора издател. Ако ли пък не идете и вие ... но най-малко автора го е еня за образа на Апостола.
20
колко от коментиращите тук са изслушали лекцията на Джасим. Или сляпо вярвате на излеянията на Недqlko? Помислете бе ... образовайте се. четете ... другото е за овцете
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Тази съдийка трябва да се порицае публично!
23
Какво можеш да очакваш да кажат за Васил Иванов Кунчев - Левски от един турчин Джасим, една туркиня Хазърбасанова? ............. ааааа и да не забравя - и група олигофрени, чорбари
24
Не разбрахте ли,че Н.Нед. ви манипулира.Само съд за него и сайта му докато не фалира.
25
Хазърбазан значи боквално готов да се продаде. От думите хазър и корена баз- (базар). Толко за съдийката. А за хамиларя-учител, един 9 мелиметров и на месо шест пъти: Джасим! Джасим! Джасим! Джасим! Джасим! Контролно в главата – –Джасим!!!!!!
26
А пък аз викам - след протеста да се поразходим и да намерим мангала Джасим ,да го понабием хубавичко ,а после да му вържем една конопена вратовръзка и да го провесим от някое дърво (тамън са се раззеленили). Като повиси няколко дена ,ще бъде нагледен пример - как се говори по темата : какъв е Левски ,какъв е Симеон Велики и как са си превишили пълномощията башибузуците !
27
няма нужда да носи портрета, то във всеки съдийски кабинет, президентски, министерски, кметски са си сложили не за подражание, свяст и съвест, а като украса Левски, добре че не може да говори Дяконът, иначе щяха всичките да се чудят в коя миша джасимка да се скрият
28
Здравей Heдялкo, как си, добре ли я караш ? Едно е да стоиш на брега и да гледаш "тънката бургаска мъгла", друго е да се репчиш пред стъпалата на ВСС в София. Утре вземи под ръка и Беновска, не забравяй Гошето Скрападжията и Тоню Тодоров. Освен портрета на втората свиня ( Пеевски) вземи портретите и на другите две прасета - първата и третата свиня. Обещавам, че ще бъдеш осъден по всички дела заведени срещу теб и против този въшкав сайт. Дори и да си правилната страна. Очакваме някое от трите прасета да влезе в съда като подсъдим, жална му майна. Ако имаш въпроси към мен заповядай в Съдебната палата, ще те приема като свой. Пътьом можеш да си купиш една дузина памперси. Ще ти потрябват.
29
И задължително питайте защо е уволнен от Националната гимназия за древни езици, както и кой спонсорира "изявите" му и колко учители зариби с "идеологията" си!
30
Имате моята подкрепа .Случаят Джа просто смути живота ми.На съдийката да бъде забранено да упражнява професията си. Предателка и идиотка........
31
Хахахаха....то твоето живот ли е батко?! По цял ден да ровиш по кофите, смутени ми приятелю. Ако искаш може да те изкарам от това състояние, само пожелай! И аз да ти призная съм малко смутен, но най вече от факта че в БГ има наистина страшно много н е дялковци! Пълно е! Кошмар!
32
Ша зема да дода,иначе ша ма бие едно магаре ама после ша ви разкажа.Куп джамбази ша докарам.Искам да дода ама не знам дали имам желание.
33
Такива с имена като Жасим ще стават все повече и ще убеждават българите да станат мохамедани а българските герои ще бъдат оплювани и отричани..
34
Така е когато параграфите и алинеите защитават националното предателство.Стигнахме до там,един вчерашен мърльо да се опитва да оплюва националната гордост и националните ни герои и вместо по закон да влезе в затвора,да му се плаща за оплюването на страната ни
35
Този нахалник може да излезе само с портрети на двете прасета които обслужва.А портрета на Левски ще бъде истинско кощунство в мръсните му ръце.
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
БАЯ ЩЕ ЧАКАШ С ТАЯ ЦЕНЗУРА ПОДКРЕПА !!!!!НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ С ПОРТРЕТА НА ЛЕВСКИ!!!!
40
Н и дялко, докога ще те чакам в нашето гнездене? Айде че съм го забелил
41
... Левски не се нуждае от смешни показухи в съветски стил и също такива манифестации. Смешно е да манифестираш с портрет на Левски!? Както виждаме, че има намерение някой си. Още по-смешно ще бъде да нарамиш портрет на Исус да речем. Това би било по-скоро симптом за разни неделни вярвания. Има много неделни християни, а иначе изрисувани търговци на вяра. Стига сте адвокатствали на Апостола с негови портрети под мищница и др. под неща. Съизмервайте се с него пред собствената своя съвест! По-добре.
42
Дяка здрасти ! Бях извън страната и едва днес узнах, че си решил и ти да спретнеш едно митингче. Време му беше майна. Имам забележки по организацията на митинга, която си предвидил. Най ме дразни това , че искаш да подмениш моя портрет с този на Дякон Игнатий. Слушай ся. Ако утре не видя моя портрет на митинга ще те разкатая. Ще пусна третата свиня след теб и край. Даже първата свиня няма да може да ти помогне. По горе прочетох , че Лозан Панов ти е вдигнал мерника. Скоро ще ядеш таламангата*.Там ние трите прасета не можем да ти помогнем. Ще пратя Петьо Блъсков да те подкрепи, ако тази вечер не надруса с домашна ракия. И други писачи от моите медии ще ти пратя. Важното е да става тарапана. След малко ще говоря с Ушев. Тия от "Шайка" имат пари и като едно нищо могат да ти пратят подкрепление от 100-200 говеда. Търсих първата свиня, не ми вдига телефона. Сега бележките по организацията на митинга. За потретите вече се разбрахме. В дъното на митинга могат да се вдигат портрети на останалите две прасета, по малки по размери от моя, разбира се. Те могат да бъдат носени от Теменужка Петрова и дъртата Малеева. За цвят на митинга може да поканиш и Мика Зайкова. На нея първата свиня отдавна и гони мерак. Беновска да е най отпред, но задължително с дълги розови ботуши. Задължително плакат с надпис " Панов - оставка", Ива Николова е подходяща да го носи. Звездето Мастиябаркова с широките 7/8 панталони да е до теб. Всички трябва да сте с кожени свирки в устата. Най голямата за тебе. Ще платя свирките. Ето това искам от теб. Ясен съм , нали ?
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
45
Да изгоним всички мангусти като тоя вън от страната ни.
46
Джасим е напълно прав !И за това ,че изопачавате думите му -пак трябва да ви осъди!
47
съд и разстрел на кочината пик. и не осквернявайте портрета на Левски с мръсните си свински копита
48
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
49
Ами напиши му думите точно на тоя Джасим - тук и сега. Имаш тази възможност, щом ги знаеш. Тук всеки има право на коментар, хайде давай. Няма кво да ми правиш съблечени декларации - кой изопачава думи, кой кого има право да съди. Давай по същество, нали си ербап...
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
52
Работодателите на боклука "джасимчо" , защо не вземат адекватно решение и не го уволнят , за уронване престижа на учителската про- фесия ! Къде е директора , къде е учителският съвет , ето тук е пробле- ма , мишленца дребни ,а иначе говорим за увеличение на заплати , про- тести правим , а дълбоко в мишите си сърца , скимтим и се спотайваме . Не прочетох нищо написано от БЪЛГАРСКИ УЧИТЕЛ . МИШКИТЕ СЕ СПОТАЙВАТ , ИЗЛИЗАТ САМО , КОГАТО ТРЯБВА ДА СКИМТЯТ ЗА ПАРИ . СРАМ.......
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Срещат се двама директори за обмяна на опит. Единият е на българското предприятие „Електрон” г-н Петров, а другият – на японското предприятие „Електрон” – г-н Тагава. След уводната част г-н Петров задава въпрос на японския си колега:
– Господин Тагава, колко души работят във вашето предприятие?
– Осем. А във вашето, Петров?
– В нашето – девет.
Цяла нощ Петров не може да мигне: „Що го излъгах япончето, като нямам никаква полза от това. Трябваше да му кажа, че осемстотин души сме само администрацията”.
Но не спи и японецът, а си мисли: „Какво ли работи този деветият българин в тяхното предприятие?”.

няма нови новини
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
сега
2034
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова и Георги Харизанов с горещ коментар за новите министри и президента - Радев нарочно търси скандали (ОБНОВЕНА)
x
Алкохолът убивал повече от туберколозата, насилието и СПИН накуп
x