Вход
София
Времето в София 7 o C

Недялко Недялков: Чакам Слави Трифонов да дойде и лично да ми каже гадориите в лицето! Да не се плаши, нямам охрана. Ако не дойде той, ще дойда аз!

Недялко Недялков: Чакам Слави Трифонов да дойде и лично да ми каже гадориите в лицето! Да не се плаши, нямам охрана. Ако не дойде той, ще дойда аз!

Самозабравата му е пълна, чувства се безнаказан и недосегаем. С мен се е объркал - не съм Радо Шоу или Лили Иванова
на 29.01.2016
4582
0
Недялко Недялков: Чакам Слави Трифонов да дойде и лично да ми каже гадориите в лицето! Да не се плаши, нямам охрана. Ако не дойде той, ще дойда аз!

Вчера Слави Трифонов ми изпратил в офиса следното послание: 

„Скъпа моя любов, Недялко! Пращам ти Интимохелп, за да не ти мирише вагината, защото така или иначе ще я използвам и искам всичко да е наред! С любов: твой Слави Трифонов“.

Написано е на бланка на фирмата му „Седем осми“, подписът на водещия от Би Ти Ви е саморъчен – вероятно за да не стане грешка, че го праща някой друг. Оригинала съм предал в полицията като веществено доказателство.

Онзи ден получих 20 карамфила с друго послание:

„Недялко, изпращам ти тези 20 карамфила в знак на моята обич. Ще останеш завинаги в моето сърце! Целувки: Слави Трифонов“.

Преди три дни пък, от телевизионния екран, същият се закани:

„Влюбен съм в собственика на ПИК Недялко Недялков. Искам да му кажа нещо лично – Недялко, любов моя, ще те търся, ще те открия и ще те опъна от любов.

С цялата любов, на която съм способен, а аз съм много любовен, и никой и нищо в този свят не може да ме спре да те имам. Недялко, любов моя, пусни си песента на Лили Иванова „От любов да умра” и ме чакай. Или си пусни песента на Васил Найденов „Болката отляво” и си мисли, че болката може да дойде от всякъде. Благодаря ви за вниманието! Имах нужда да споделя това с вас...“

Публикувам това с ясното съзнание, че унижавам и себе си. В същото време е добре читателите да се запознаят отблизо със стила, изказа и маниерите на човека, който в момента инициира референдум за промяна в държавното устройство, претендира за нов морал в политиката, за справедливост, почтеност и който всяка вечер в праймтайма на най-голямата българска телевизия ругае институциите, че са „мафиотски“.

Това е нивото на Слави Трифонов: мутренската символика на „20-те червени карамфила“, които аверите му от ВИС-2 изпращаха на мишените си преди да ги очистят. Плюс просташко-чалгарски закани за „вагини“ и "опъване“.

Самозабравата му е пълна. Толкова не му пука от никого и нищо, толкова недосегаем и безнаказан се чувства, че дори се подписва лично под заплахите си.

Подтекстът: „Къв си ти бе, ще те смачкам, на мен никой не смее да ми скочи, ни власт, ни полиция, държавата е моя, всички ги е шубе от мен. Аз Бойко Борисов го правя на трътка, главния прокурор го правя на пастърма, президента, всички президенти, всички правителства, всички партии, бизнесмени и политици, артисти и певци, и ми се разминава – вече петнайсет години, че с теб ли ще си играя, бе, нищожество…?“

И е напълно прав. Слави Трифонов е недосегаем. Аз поне не се сещам някой от стотиците окепазени в неговото шоу да е възнегодувал публично, да е поискал сметка.

Страхуват се хората, защото Слави Трифонов притежава всичко: абсолютната власт да „размазва“ неудобните от ефира на Би Ти Ви (за него СЕМ и медийната регулация не важат, без значение е и че рейтингът му се срива от месец на месец – няма куражлия директор да му скъса договора, представете си само какъв панаир ще последва!); милиони, за да си поръчва бронирани джипове и въоръжена охрана; тесни и проверени във времето контакти в мутренско-криминалния свят; покровителство от сенчести бизнесмени и паралелни на властта олигархични структури.

Излез му, ако си нямаш работа.

Вчера, например, когато в ПИК оповестихме за заплахите му, почти никой от близките, роднините и приятелите ми не дръзна да позвъни, поне да попита какво става, камо ли да се възмути. Предпочетоха да стоят настрана и да гледат сеир – току-виж бурята и тях ги помела.

А защо всъщност е всичко? Яростта се отпушила след интервю в ПИК с шоумена Ицо Петрофф, който твърди, че Слави Трифонов е гей. Трифонов не отговаря на Петрофф, не завежда дело, а решава да психира колегите в офиса, като провожда мафиотски послания.

Мен не може да ме психира. Само ще ме амбицира. Не съм Лили Иванова, Васко Найденов, Радо Шоу, Володя Стоянов, Вучков, Богдан Томов или друг от озлочестените в шоуто му беззащитни български артисти. И Бойко Борисов не съм. Те нека му мълчат, щом така им харесва.

Като е такъв велик пич, да дойде лично и да ми каже в очите какво мисли, да не ми праща куриери. Чакам го, нямам охрана, не се возя в бронирана кола.

Ако той не дойде, ще дойда аз. За всякакъв са ме обявявали, не и за страхливец и гей. Поне имам деца и семейство. Обратното броене започва.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 10099
архив

Една вечер късоглед добър самарянин се прибирал вкъщи, когато срещнал пиян, опрял се на входа на жилищен блок.
- Тук ли живеете? - попитал добрият самарянин и се вторачил в него над дебелите си очила.
- Да - потвърдил пияният. - На втория етаж.
- Искате ли да ви помогна да се качите?
- Благодаря.
Самарянинът предпазливо завел пияния на втория етаж, но решил да не се сблъсква с разгневената му съпруга. Затова отворил първата врата, която видял, и блъснал пияния вътре.
След като извършил доброто си дело за деня, той слязъл долу, където за своя изненада заварил втори пиян. Този мъж също казал, че живее на втория етаж и добрият самарянин бавно го завел горе, блъснал го през същата врата и се върнал долу с намерението да се прибере вкъщи. Когато слязъл обаче, заварил трети пиян, който казал, че живее на втория етаж. Самарянинът го завел горе, блъснал го през същата врата и пак слязъл долу.
Там отново стоял пиян, облегнат на стената, който определено имал много по-лош вид. Но преди самарянинът да направи нещо, пияният се заклатушкал към един случайно минаващ полицай и казал:
- Господин полицай, спасете ме от онзи човек. Постоянно ме качва на втория етаж и ме блъска в асансьорната шахта!

 

няма нови новини
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
сега
1696
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Пуснаха на свобода убиеца Джок Полфрийман - той иска да остане в България (ОБНОВЕНА)
x
Най-важното правило за всеки знак от зодиака
x