Независимият кандидат Робърт Ф. Кенеди-младши подкрепи Тръмп

Америка

Независимият кандидат Робърт Ф. Кенеди-младши подкрепи Тръмп

25131
на 23.08.2024
Независимият кандидат Робърт Ф. Кенеди-младши подкрепи Тръмп
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Независимият кандидат-президент Робърт Ф. Кенеди-младши обяви, че спира кампанията си за Белия дом и подкрепя кандидата на Републиканската партия Доналд Тръмп. На пресконференция Кенеди уточни, че не става дума за прекратяване на кампанията му, а за преустановяването й. Името му ще остане върху бюлетините в някои щати. А причината да подкрепи Тръмп той обясни със „свободата на словото, войната в Украйна и войната срещу нашите деца“.

препоръчано

Кенеди е племенник на бившия американски президент Джон Кенеди, който беше убит в Далас през 1963 г. Той е и син на бившия главен прокурор на САЩ Робърт Ф. Кенеди, брат на Джон Кенеди, който беше убит през 1968 г. По време на покушението Робърт Ф. Кенеди е бил на 14 години. Въпреки историята на семейството му с Демократическата партия, Робърт Ф. Кенеди-младши напусна демократите през октомври и се кандидатира за независим.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК