Неизправност в подводница за 23 млн. паунда бави филма "Мисията невъзможна 8"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Неизправност в подводница за 23 млн. паунда бави филма "Мисията невъзможна 8"

31767
на 05.07.2024
Неизправност в подводница за 23 млн. паунда бави филма Мисията невъзможна 8
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Осмата част от поредицата на Том Круз "Мисията невъзможна" е претърпяла ново забавяне заради неизправност с подводница за 23 млн. паунда.

препоръчано

Източници твърдят, че карданът, който се използва за спускане на високата близо 37-метрова конструкция, се е заклещил под тежестта ѝ и е трябвало да бъде ремонтиран.

Това е забавило снимките със седмици и е увеличило разходите, съобщи "Мирър".

Феновете с нетърпение очакват следващата глава от историята на тайния агент Итън Хънт. Първоначално премиерата на филма беше насрочена за това лято, но той се забави. Съобщенията сочеха, че ще излезе през май 2025 г. - но това беше преди да стане ясно, че има сериозни проблеми с подводницата.

По-голямата част от филма е заснета в Обединеното кралство, в студиото Longcross в Съри, посочва БГНЕС.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК