Неймар най-после призна за гаджето (СНИМКИ)

Други спортове

Неймар най-после призна за гаджето (СНИМКИ)

16224
на 19.01.2022
Неймар най-после призна за гаджето (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

След дълги спекулации Неймар официално обяви, че новото му гадже е Бруна Бианкарди.

препоръчано

За връзката им се шушукаше от няколко месеца, до момента обаче и двамата запазваха мълчание. В едно интервю бразилската красавица дори обяви, че е сама.

Вчера обаче нападателят публикува обща снимка, с която сложи край на спекулациите.

Самата Бруна пък се похвали с кадър, на който позира до половинките на други играчи от ПСЖ - Анхел Ди Мария, Марко Верати, Леандро Паредес и Лионел Меси.

Неймар и Бруна бяха изловени за първи път от папараци на Ибиса през миналото лято, след това пък медиите в Бразилия написаха, че са прекарали заедно Коледа и той дори я запознал със семейството си.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 9 май - главоломен успех връхлита Девите, денят за Скорпионите неочаквано труден САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 9 май - главоломен успех връхлита Девите, денят за Скорпионите неочаквано труден
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Гешев с акция заради арестите на кметско семейство от листите му: Имаме политически затворници. Те не подкрепят ППДБ, ГЕРБ и ДПС и затова са задържани (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Гешев с акция заради арестите на кметско семейство от листите му: Имаме политически затворници. Те не подкрепят ППДБ, ГЕРБ и ДПС и затова са задържани (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК