Нелепа смърт застигна варненско семейство в търновско село-печка на дърва ги задуши в съня им

Крими

Нелепа смърт застигна варненско семейство в търновско село-печка на дърва ги задуши в съня им

17009
на 30.10.2016
Нелепа смърт застигна варненско семейство в търновско село-печка на дърва ги задуши в съня им
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Мистериозна смърт застигна мъж и жена от Варна в търновското село Хотница. 39-годишен мъж и 33-годишната му съпруга са открити мъртви в къща, в която били на гости. В събота двамата се разхождали в района на прочутия Хотнишкия водопад, където се запознали с местно семейство. Те ги поканили да разгледат къщите и забележителностите на красивото селце и ги приели да пренощуват, съобщи "24 часа".

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

 След като до обедните часове в неделя гостите не се събудили, домакините се притеснили и решили да проверят какво става. Открили безжизнените тела в леглото. Сигналът за трагедията е получен в полицията малко след 13 ч., казаха от ОД МВР.

В момента на мястото е съдебен лекар и дежурна оперативна група. При първоначалния оглед по телата не са открити следи от насилие. Труповете ще бъдат откарани за аутопсия във Великотърновската болница. От нея трябва да станат ясни причините за смъртта. По случая се води досъдебно производство.

В  късните неделни часове се разбра,че задушаване от печка на твърдо гориво е най-вероятната причина за смъртта на съпрузите от Варна. В стаята на семейството горяла печка на екобрикети, но коминът връщал и се наслоил серен диоксид .Двамата са починали в съня си от отровния газ.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК