Нелепо! Млад мъж загина в "Слънчев бряг", удари го ток в павилион за царевица

ЧАС ПИК

Нелепо! Млад мъж загина в "Слънчев бряг", удари го ток в павилион за царевица

220325
на 18.07.2014
Нелепо! Млад мъж загина в Слънчев бряг, удари го ток в павилион за царевица
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

28-годишен мъж почина при токов удар в "Слънчев бряг", съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас. Около 11.30 часа в павилион за продажба на царевица, разположен непосредствено пред заведението „Капитан Джак” на плажната ивица в Слънчев бряг, възниква инцидент, при който от ток е ударен 28-годишният И.Г. от Сливен.

препоръчано

На местопроизшествието пристигнал екип на Центъра за спешна медицинска помощ, който откарал И.Г. към Шокова зала на МБАЛ – Бургас за реанимиране. По пътя за Бургас мъжът починал в линейката. По първоначални данни И.Г. заедно със свой приятел работели в павилиона за продажба на царевица от началото на летния сезон.

Сутринта двамата заредили две от тенджерите за варене на царевица, като малко преди 11.30 часа колегата на И.Г. го видял паднал върху плота. Избутал го на земята, предполагайки че приятеля му е ударен от ел. ток, като съобщил на тел. 112 за възникналия инцидент. В момента на местопроизшествието се извършва оглед за установяване на причините за смъртта на И.Г. Тялото му е откарано в катедра „Съдебна медицина” към МБАЛ –Бургас за аутопсия. Работата по случая продължава от служители на Районно управление „Полиция” – Несебър.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК