НЕЛЕПО! Руски депутат се подхлъзна в банята и издъхна на място

СВЕТЪТ ДНЕС

НЕЛЕПО! Руски депутат се подхлъзна в банята и издъхна на място

5553
на 05.04.2017
НЕЛЕПО! Руски депутат се подхлъзна в банята и издъхна на място
Автор:   ПИК

В Санкт Петербург загина при нелеп битов инцидент депутатът в Съвета на федерациите Вадим Тюлпанов. Нещастният случай станал вчера. 52-годишният мъж бил в банята, подхлъзнал се на плочките, паднал и ударил главата си. Според "Фонтанка" причината за смъртта на депутата не е падането, а остра сърдечна недостатъчност.

препоръчано

Вадим Тюлпанов бе член на Съвета на федерациите от Ненецкия автономен окръг, председател на Комитета по регламент и организация на парламентарната дейност на горната палата на парламента, а преди това бе говорител на Законодателното събрание на Санкт Петербург.

Тъст е на известния футболист Александър Кержаков. Дъщерята на Тюлпанов Милана се омъжи за футболиста през 2015 г. В момента двойката очаква дете.

Превод: ПИК

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това