Нелина посеща Коледа в Кипър

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Нелина посеща Коледа в Кипър

10851
на 27.11.2019
Нелина посеща Коледа в Кипър
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Нелина бъде далеч от родината - в Кипър, но пък ще я прекара с много емигрирали на острова български семейства.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Декемврийските празници винаги са били работни за изпълнителите от всички жанрове. Графиците им през декември са препълнени с изяви, но всеки от тях подбира доста старателно къде все пак да прекара Коледа и Нова година.

Нелина е решила тази година за пръв път да пее в чужбина на Коледа. "Нямах никакви колебания относно това дали да приема поканата. Участията ми в чужбина са много специални за мен. А и поканата беше толкова сърцата, че я приех веднага на драго сърце", споделя изпълнителката.

Нелина допълва, че много обича екзотични дестинации и гръцка музика, така че за нея ще бъде чест и удоволствие да сподели този празник с всички наши сънародници в Кипър и чрез песните си, най-новата от които е "Тръгнали старци", да ги пренесе поне за малко в родината, пише "Хотнюз".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК