Ненчо Илчев пази 40 години автограф от Астор (СНИМКА)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ненчо Илчев пази 40 години автограф от Астор (СНИМКА)

5503
на 16.05.2022
Ненчо Илчев пази 40 години автограф от Астор (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Актьорът, който познава и магиите - Ненчо Илчев, пази 40 години автограф от великия Астор, който почина през уикенда на 78 години.

препоръчано

"Беше абсолютно земен. Живееше с любимото си куче - вината е имал кучета, които много го обичаха. Винаги беше с хубаво чувство за хумор и осанка. Непрекъснато разказваше вицове, владееше и обичаше най-трудния жанр в илюзионното изкуство - комичната магия. Във всичките си фокуси влагаше театър, артистизъм", каза за своя приятел Илчев в студиото на Би Ти Ви.

"Първата ни среща с Астор или по-точно с неговата кутийка с фокуси - бях още дете. Родителите ми я купиха. Кутийката изчезна през последните 40 години. Помня, че тъкмо се беше върнал от Америка, майка и татко ме заведоха в София на представлението му в бившото кино "Георги Димитров", в което си сваляше главата. Когато си тръгнахме, си откраднах един плакат, залепен отвън и си взех автограф, които досега си пазя. На него ми е написал и телефонния си номер", добави Илчев.

Не е тайна, че той работи върху създаването на Музей на магията и илюзионното изкуство. "Астор много се раздаваше, че съм се заел с това. Хората трябва да имат памет, младите да знаят, че е имало такова изкуство и то в голям мащаб. Радвам се, че приживе Астор дари целия си реквизит на варненския маг Арсен. С него ще направим изложба", разкри още Ненчо Илчев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК