Необичаен брой загинали на тазгодишното надбягване с бикове в Испания

СВЕТЪТ ДНЕС

Необичаен брой загинали на тазгодишното надбягване с бикове в Испания

6126
на 27.08.2015
Необичаен брой загинали на тазгодишното надбягване с бикове в Испания
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Традиционното надбягване с бикове в Испания все необичайно висок брой жертви тази година, пише Die Neue Zuercher Zeitung. През юли и август през настоящата година по улиците на испанските градове са загинали най-малко десетина души, дръзнали да се изправят срещу биковете, сочат данни на местните медии. Броят им е повече от два пъти по-висок, отколкото през предходната 2014 г. Повечето от тях са загинали от смъртоносно пробождане от рогата на животното.

препоръчано

В голяма част от Испания надбягването с бикове е кулминацията на традиционната фиеста. Всяка година тя привлича милиони туристи от цял свят.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК