Неочакван удар за Левски

Футбол

Неочакван удар за Левски

19594
на 29.05.2024
Неочакван удар за Левски
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ръководството на Левски обяви, че в касата на клуба спират да постъпват средствата, събирани от DMS кампанията.

препоръчано

Причина за това е тръст "Синя България".

Ето какво съобщават от "Герена": 

"Левскари, с решение на тръст "Синя България", от 1 май 2024 г. средствата, събирани от кампанията DMS LEVSKI, няма да постъпват по сметката на ПФК Левски.

Кампанията стартира през месец февруари 2020 г. с цел погасяване на задълженията на клуба към Националната агенция по приходите.

Чувстваме за свой дълг да Ви информираме, че средствата, отделяни от Вас, са пренасочени към други кампании, които не са организирани от клуба, и в които ПФК Левски не е поканен да участва".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК