НЕОЧАКВАН УДАР! NOVA краде лице №1 на bTV

Акценти

НЕОЧАКВАН УДАР! NOVA краде лице №1 на bTV

109856
на 16.05.2021
НЕОЧАКВАН УДАР! NOVA краде лице №1 на bTV
Автор:   ПИК

Голямото крадене на кадри между големите телевизии продължава, задава се ударът на годината! NOVA привлича от новия ТВ сезон през есента Светослав Иванов, най-разпознаваемото лице на bTV. Информацията потвърди пред "Марица" високопоставен източник в бившата медия на Мърдок. Колегите на Светльо в двете медии вече са наясно.

препоръчано

Водещият на "120 минути" ще пренесе неделното си предаване в ефира на NOVA. Дали под същото име, или то е запазена марка на bTV -предстои да разберем.

Иванов ще измести от този часови пояс предаването на Мая Костадинова. Не е ясно какво ще продължи да прави журналистката.

Трансферът не е учудващ. В NOVA избяга Марта Евтимова, която беше продуцент точно на "120 минути". Бившата съпруга на Карбовски е директор на всички предавания в телевизията, продадена наскоро от Кирил Домусчиев.

Двата големи конкуренти непрекъснато си крадат водещи и репортери, но това определено е ударът на годината! Или може би bTV готви вече грандиозно отмъщение?

Промените няма да спрат и в NOVA. Търсят се поне още две лица за знакови предавания, които ще запазим в тайна.

Сподели:
Бомба x
ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 161
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това