РОЗОВАТА МОЩ! Неправоспособен юрист е новият заместник-кмет по строителството в София

Епицентър

РОЗОВАТА МОЩ! Неправоспособен юрист е новият заместник-кмет по строителството в София

119807
преди 4 часа
РОЗОВАТА МОЩ! Неправоспособен юрист е новият заместник-кмет по строителството в София
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Депутатът Георги Георгиев, който е бивш председател на СОС, оповести смайваща новина. 

препоръчано

Ето какво написа той на стената си във Фейсбук:

Току-що София се сдоби с нов заместник-кмет по строителство. Мислите, че това ще е опитен строителен инженер, архитект или някой работил на ръководна позиция в строителствово? Да, ама не. Такива хора не искат да са част от екипа на Терзиев, в общината се говори, че поне трима поканени от него са му отказали.

Новият зам.-кмет е неправоспособният юрист, който от половин година управлява правния ресор на Терзиев. Казва се Никола Лютов. Човекът, който няма право да работи като юрист в България, е заместник-кмет по правни въпроси на София. Сега заради мащабните му компетенции, поема и строителството. Благодарение на него до момента беше забъркана кашата със затварянето на бул. "България" и околовръстното, защото подведе Терзиев, че АПИ отговаря за този участък.

Честито, софиянци, сега градът ще цъфне и върже! Ясно е, че не само няма да има незаконни ремонти като този на бул. Патриарх Евтимий и бул. Витоша, просто няма да има ремонти. Което, като се замисля, може би е за хубаво.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО) ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО)
ново
Днес: 102
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК