Неразгаданите тайни на Египет: Каква е била целта на голямата пирамида

Африка

Неразгаданите тайни на Египет: Каква е била целта на голямата пирамида

16581
на 17.09.2021
Неразгаданите тайни на Египет: Каква е била целта на голямата пирамида
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гледано от Земята, съзвездието Орион е от най – известните звездни формации в нощното небе. Трите пирамиди в Египет са ориентирани по него и това не е случайно. И каква тайна крие най-голямата от тях?

препоръчано

Писателят Майкъл Бара настоява, че Сириус и Орион са от критично значение за нас, защото те пресъздават Озирис и Изида.

Богът и богинята от египетската цивилизация, които в крайна сметка, са помогнали за скока на цялата човешка цивилизация.

Така, че за древните египтяни Орион бил Озирис, съзвездие, които е буквално живото въплъщение на великия бог Озирис, който винаги е над главите ни, гледа надолу към нас и винаги ни съди.

Защото в края той ще бъде този, който ще реши дали да имаме вечен живот или ще трябва да бъдем отново духовно рециклирани и духовно да започнем всичко отначало.

Изследователят Уилям Хенри твърди: „Когато слушаме древните египтяни, те ясно ни казват, че целта на Голямата пирамида не е за гробница. А  по-скоро като вид утроба на трансформация.

Фараонът влизал вътре като човек и чрез технологичен процес, за който пирамидата е построена, той се трансформирал в бог. След това се възнасял, в състояние на пътуване към звездите и също така се завръщал.

Изглежда те са искали да създадат един вид древна ракетна площадка, нещо като Кейп Канаверал на фараоните. Идеята била да се изгради хардуер, за да може душата да отиде към тези звезди.“

Като се има предвид, че Мъглявината Орион е люпилня на звезди, възможно ли е звездите от Колана на Орион, буквално да маркират мястото в галактиката, откъдето започва целия живот на Земята?

Било ли е просто космическа случайност, че както египтяните, така и маите са почитали същото съзвездие? Или може наистина да има връзка между Орион и раждането на човечеството?

Може да има небесен план, разработен от древна цивилизация, която е отдавна отминала. И затова ние откриваме всички тези орионови корелации в различни места по земното кълбо.

Ако ние идваме от Орион, както някои древни култури предполагат, може ли да има начин да призовем връщането на нашите звездни създатели?

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК