Нервен шофьор на автобус наби пътник, счупи му носа

Крими

Нервен шофьор на автобус наби пътник, счупи му носа

7363
на 24.02.2014
Нервен шофьор на автобус наби пътник, счупи му носа
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шофьор на автобус преби пътник в градския транспорт. Причината за създалото се напрежение била блокирала врата на автобуса. Случката се разиграла в събота вечерта в Горна Оряховица. Мъжът пътувал от Велико Търново до Горна Оряховица. Когато слизал от возилото, направил забележка на водача, че вратата е повредена и я избутал с крак, за да предпази себе си и пътничка, докато слизали.

препоръчано

Водачът - на 34 години с инициали М. А. от старата столица, обаче се ядосал, слязъл от автобуса и ударил пътника в лицето.

Боят бил забелязан от преминаващ в района полицейски патрул. След намесата на униформените, пострадалият бил откаран в горнооряховската болница със съмнения за счупен нос и след преглед е освободен за домашно лечение. Водачът на автобуса, който вече бил осъждан, е задържан за 24 часа, съобщава vsekiden.bg.

При оглед на автобуса е установено, че долната щанга-амортисьор на вратата за слизане и качване на пътници е откачена. По случая в РУП - Г. Оряховица е започнато бързо производство за хулиганство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК