Нечувана жестокост: Изрод изгори жива пенсионерка, отказала да му даде пари за пиячка

ЧАС ПИК

Нечувана жестокост: Изрод изгори жива пенсионерка, отказала да му даде пари за пиячка

13107
на 11.05.2016
Нечувана жестокост: Изрод изгори жива пенсионерка, отказала да му даде пари за пиячка
Автор:   ПИК

77-годишната жена е в болница в критично състояние с 80% изгаряния

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

77-годишна пенсионерка от село Городец, Лужки район, бе изгорена жива от свой съселянин, защото отказала да му даде пари за алкохол. Безработният мъж запалил възрастната жена в собствената й къща. Пламъците обхванали целия дом, а пожарът бил забелязан от съседи, които извикали спасители и бърза помощ. 

препоръчано

"Мъжът поискал от пенсионерката пари, то тя му отказала. Тогава той затрупал със слама къщата й и я подпалил. 77-годишната жена била извадена полужива изпод отломките от пожара. Състоянието й е критично, тя има 80% изгаряния и е настанена в реанимацията в Лужката централна болница", съобщава за "Лайф78" източник от полицията. 

Според очевидката на произшествието - Алла, изродът се опитал да подпали всички постройки в района. 

"Къщата беше дървена, стара. Плавна като кибритена клечка. Бабата до последно се опитваше да спаси от дома си документи и ценни вещи. Но самата тя пламна, когато домът й лумна като факел. Добре че успяхме да заловим подпалвача, още преди да дойде полицията", казва Алла. 

По данни на изданието извършителят на тежкото престъпление е 28-годишният украинец Михайло Б., безработен. Предполага се, че причината за подпалването е отказът на пенсионерката да му даде... 15 рубли.

По случая е образувано досъдебно производство.

Превод: ПИК

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за 15 октомври - семейни драми вгорчават деня на Девите, вторникът е емоционален за Стрелците САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за 15 октомври - семейни драми вгорчават деня на Девите, вторникът е емоционален за Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Няма такава държава! Дали сме над 1 млрд. за избори. Има огромен риск за България да ни връщат мигранти, ако... (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Няма такава държава! Дали сме над 1 млрд. за избори. Има огромен риск за България да ни връщат мигранти, ако... (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК