Нешка Робева: Борисов направи всичко, за да провали Цачева

Политика

Нешка Робева: Борисов направи всичко, за да провали Цачева

37112
на 14.11.2016
Нешка Робева: Борисов направи всичко, за да провали Цачева
Автор:   ПИК

Дори ГЕРБ да беше спечелил тези избори, премиерът пак щеше да намери повод да хвърли оставка, смята треньорката

Последвайте ни в Google News Showcase

От самото начало Бойко Борисов, който от българската граматика знае само едно лично местоимение в 1 л. ед. ч. – „аз”, направи всичко възможно да провали тази жена по време на изборите. Това каза в студиото на Би Ти Ви Нешка Робева и коментира, че според нея е възможно премиерът да следва собствен сценарий.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Според нея, големият проблем на ГЕРБ на тези избори е бил в това, че самата Цачева е останала като сянка на вездесъщия Борисов.

„Бях 100% убедена, че ако Цачева беше спечелила на първи тур, лидерът на ГЕРБ щеше да намери причина да предизвика предсрочни избори, защото тогава щеше да бъде убеден, че ще вземе по-голямо мнозинство и ще бъде по-свободен в изпълнителната власт”, обясни още тя.

Дали ще се гласува на предсрочните парламентарни избори по нови правила зависи от мнозинството в Народното събрание, допълни
бившия треньор на отбора ни по художествена гимнастика. Тя съобщи още, че е  получила предложение да влезе в инициативния комитет, който стои зад кандидатурата на Румен Радев, но го е отхвърлила.

„След оливането ми с Бареков нямах право да излизам и да инициирам нечия кандидатура”, заяви тя и обясни, че не е познавала достатъчно добре Румен Радев, но пък в самата предизборна кампания той е разкрил себе си.

 „Лично на мен той ми допада като един интелигентен човек, много над нивото на всички, които до тук са излизали като кандидати”, коментира Робева, според която новоизбраният президент  има широка обща култура.  

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО) Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК