НЕЩАТА ЗАПОЧНАХА ДА ЕСКАЛИРАТ: Разярена стопанка на куче нападна полицаи с шутове

Крими

НЕЩАТА ЗАПОЧНАХА ДА ЕСКАЛИРАТ: Разярена стопанка на куче нападна полицаи с шутове

48975
на 15.04.2020
НЕЩАТА ЗАПОЧНАХА ДА ЕСКАЛИРАТ: Разярена стопанка на куче нападна полицаи с шутове
Автор:   ПИК

Стопанка на куче нападна с шутове полицаи и рита по патрулката им, защото я глобил,и задето е без маска и разхождала домашния си любимец на неразрешено място. Наложило се да я задържат и отведат в Първо РУП, заедно с бургазлия, който също не спазвал противоепидемичните мерки.

препоръчано

Мъжът и жената, на 29 и 23 години, разхождали кучетата си в Борисовата градинка в Бургас. Дуото било без маски и не носело документи за самоличност. Те отказали да предоставят личните си данни за извършване на справка. Впоследствие двамата отказали да изпълнят полицейските разпореждания, като при опит за задържане на мъжа, същият започнал да се съпротивлява яростно и да отправя обиди, закани и заплахи към полицейските служители.

Наложило се униформените да му сложат белезници, обясни Цветелина Рандева, говоритеил на ОДМВР в Бургас, предава "Труд". След задържането на мъжа, жената отправила закани и заплахи и нанесла удар с крак по задната броня на служебния полицейски автомобил.

Жената също е задържана, като по време на задържането продължила с агресията - нанесла няколко ритника на единия полицейски служител. За задържането й също били използвани физическа сила и белезници.

При отвеждането им РПУ-то било констатирано, че мъжът е 29-годишен бургазлия, а жената се оказала също от Бургас - на 23 години. На двамата са наложени актове във връзка с неизпълнение на полицейско разпореждане и неспазване на противоепидемичните мерки. Задържани са с полицейска заповед а срок до 24 часа. Образувано е и досъдебно производство за извършено престъпление.

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това