НЕ ВИ ТРЯБВА ФИТНЕС: Митко Павлов тренира коремните преси на зрителите на БНТ

ГАЛЕРИЯ ШОУ

НЕ ВИ ТРЯБВА ФИТНЕС: Митко Павлов тренира коремните преси на зрителите на БНТ

8696
на 26.08.2020
НЕ ВИ ТРЯБВА ФИТНЕС: Митко Павлов тренира коремните преси на зрителите на БНТ
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

На 12 септември, в 21:00 ч. по БНТ 1 започва ново шоу. То няма да бъде поредното забавно предаване в национален ефир! Създаден в изконните традиции на българското токшоу, форматът ще поддържа коремната ви преса във форма - чрез смях!

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Екипът се е постарал да забавлява всички пред малкия екран, като показва най-абсурдните и най-странните новини, чрез впечатляващи видеа и комични колажи.

Ще има и гости, и то много. "Не очаквайте интервютата да повтарят шаблонните диалози, завършващи с въпроси относно бъдещите творчески планове. Ще видите познатите лица, но в напълно нова светлина. Те ще се изправят пред предизвикателства, игри, експерименти и провокации - поднесени с много хумор и по нов, нетрадиционен начин. Ще се запознаете и с много нови личности, чиито истории ще накарат устата ви да стои отворена поне 60 минути. А след това неминуемо ще говорите за тях с приятелите си!", анонсираха от "Сан Стефано" 29.

свързани новини

Водещ на новото модерно шоу е Митко Павлов, а втори като него няма! "Събота вечер с Митко Павлов" ще се излъчва от 21.00.

” - новото, различно и модерно предаване, което ще разбие на пух и прах статуквото на познатото вече токшоу в българския ефир. Гледайте всяка събота, от 21:00 часа по БНТ 1.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК