НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ: Ето как се държи в ареста Кристина, която закла двете си дечица в Сандански

Региони

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ: Ето как се държи в ареста Кристина, която закла двете си дечица в Сандански

79484
на 24.11.2020
НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ: Ето как се държи в ареста Кристина, която закла двете си дечица в Сандански
Автор:   ПИК

Кристина Дунчева, майката, която закла двете си деца в Сандански, е спокойна в следствения арест в Благоевград, съобщава "Струма.ком", позовавайки се на свои източници. Спи непробудно, храни се добре, не плаче. Даже вчера сутринта е протестирала, че закуската й се бави. Не говори за случилото се, не споменава децата си .

препоръчано

Явно е, че жената все още не осъзнава какво е направила, което навежда на мисълта, че психичното й здраве е силно разклатено. Преди дни с решение на Окръжен съд Благоевград тя бе оставена за постоянно в ареста, по преценка на окръжния съдия Красимир Аршинков.

Адвокатът й разказа сензационни неща за причините за сегашното й състояние, отричайки Кристина да е психично болна. Според защитника и тя е в депресия, временно състояние, причинено от разприте в семейството.

В Сандански все още случилото се е сред най-коментираните теми. Близките на Кристина продължават да обвиняват мъжа, с когото тя живеела на семейни начала в непрекъснат тормоз, довел 32-годишната жена до състоянието, в което тя грабна ножа и закла безмилостно двете си деца на 3 и 5 години.

Голяма част от санданчани пък защитава семейство Трайкови, твърдейки, че Георги обожавал децата си и много от нещата, които адвокатът каза за терор над малките, Ивон и Васил, са крайно неверни. Бащата Георги не е на себе си след случилото се, неговият баща Васил е в болница, сестра му Силвия напусна Сандански, потънала в скръб, а майка му е със сърдечни пристъпи, зачестили след инцидента. Братът на Кристина пък се върна от чужбина и говори за терор над сестра му, променил я напълно. 

Сподели:
Бомба x
Уникалните свойства на меда - ето какви са те Уникалните свойства на меда - ето какви са те
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това