НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ! Настимир пак се настимири в парламента, вижте кого и как ще обслужва

Акценти

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ! Настимир пак се настимири в парламента, вижте кого и как ще обслужва

295167
на 21.06.2024
НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ! Настимир пак се настимири в парламента, вижте кого и как ще обслужва
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият депутат от "Продължаваме промяната - Демократична България" Настимир Ананиев отново ще работи в парламента, но не като народен представител.

препоръчано

След като не успя да се намърда в парламента, а и съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков реши да влезе като депутат от София, вместо от Перник, където също водеше листа, нещата придобиха драматичен обрат.

По този начин Бойко Рашков стана депутат от пернишката листа на коалицията.

Ананиев пък е вписан като нещатен сътрудник на народния представител от ПП-ДБ Васил Стефанов в областта на външната политика. Стефанов бе избран от 23 МИР, показва справка в Регистъра с нещатни сътрудници към парламента.

Така Настимир, който е известен с това, че обича да угажда на небцето и на корема си, отново ще е на опашката в бюфета, където крем сума от спанак и синьо сирене е 1,87 лв., шопска салата - 2,91 лв., кашкавал на фурна - 3,01 лв., на същата цена е и свинско гнездо с мляно месо, торта "Рафаело" - 2,34 и т.н, и т.н...

Според запознати така също на Настимир няма да му се налага да се крие зад фикуса или да си прави селфи от тоалетните.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК