НЕ ПАРЛАМЕНТ, А БАЩИНИЯ: Хаос и неразбории - Росица Кирова не знае как се води заседание, заедно със сглобката брутално газят закони и правилници

Акценти

НЕ ПАРЛАМЕНТ, А БАЩИНИЯ: Хаос и неразбории - Росица Кирова не знае как се води заседание, заедно със сглобката брутално газят закони и правилници

135381
на 08.02.2024
НЕ ПАРЛАМЕНТ, А БАЩИНИЯ: Хаос и неразбории - Росица Кирова не знае как се води заседание, заедно със сглобката брутално газят закони и правилници
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Хаос, разправии, неразбории, наказания. Това представляваше днес пленарната зала. Виновник за всичко стана водещата вече втори ден заседанията Росица Кирова. 

препоръчано

Вчера заради нейния кеф началото на заседанието закъсня с 15 минути, а днес се превърна в истински цирк. Освен това нагледно беше показано на зрители и граждани как тя и хората от сглобката в парламента брутално и безпардонно газят закони и правилници.

Всичко започна с извънредно включване на точка в дневния ред, засягаща промени в Кодекса за социално осигуряване. Под документа стояха подписите на Делян Пеевски, Бойко Борисов, Атанас Атанасов и Деница Сачева. С тези промени се уреждат правата за пенсиониране на лежали в затворите преди 1989 г. политически затворници и които обслужват няколкостотин симпатизанти на ДПС, определени в едно от изказванията на техен депутат като носители на демокрацията.

След приемането на първото четене настана хаос в залата, предизвикан от неумението на Росица Кирова да води правилно заседанието.

От "Възраждане“ изразиха намеренията си да направят предложения между двете четения. От ДПС поискаха срокът между двете четения да е три дни, а секунди след това, поискаха и друго - още днес да се гледа и на второ четене. 

Хората от "Възраждане“ наскачаха срещу тоталното непознаване на правилата от Росица Кирова. От БСП също изразиха мнение, че Кирова нарушава Правилника за работа на Народното събрание. Депутатът Гьоков се оплака, че са превърнали парламента в бащиния.

Кирова прочете с ужасяващ и на моменти истеричен тон текстове от Правилника, с които се опита да оправдае незнанието и неможенето си да води правилно заседание.

По време на разправиите наказание отнесе Тошко Йорданов, който поиска да го получи в писмен вид, за да си го сложил в рамка на стената в кабинета си.

"Това наказание е поощрително. Лицемерието в този парламент трябва да има някакви граници“, обърна се Йорданов към изпадналата в ярост Кирова.

Тя пък се изплаши от страшната дандания, която предизвика, и предаде воденето на заседанието на Никола Минчев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК