НЕ ПРИБИРАЙТЕ ДЪЛГИТЕ РЪКАВИ: Слънце и облаци, облаци и слънце се редуват, иде и захлаждане (КАРТА)

Акценти

НЕ ПРИБИРАЙТЕ ДЪЛГИТЕ РЪКАВИ: Слънце и облаци, облаци и слънце се редуват, иде и захлаждане (КАРТА)

34168
на 27.05.2024
НЕ ПРИБИРАЙТЕ ДЪЛГИТЕ РЪКАВИ: Слънце и облаци, облаци и слънце се редуват, иде и захлаждане (КАРТА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

През нощта времето над страната остана предимно ясно и почти тихо. Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време, но над Североизточна България облачността ще се увеличи и на места там в следобедните часове ще превали. С до умерен северен вятър ще прониква по-хладен въздух.

препоръчано

Максималните температури ще са предимно между 20° и 25°, малко по-ниски в североизточните райони и по Черноморието, в София – около 21°, прогнозират от НИМХ.

Над планините ще е предимно слънчево. По-значителни временни увеличения на облачността ще има около и следобед над Източна Стара планина и на отделни места там ще превали. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 15°, на 2000 метра - около 7°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна по северното крайбрежие и главно там в следобедните часове ще има валежи от дъжд, възможно е и да прегърми. Ще духа до умерен, предимно северен вятър. Максималните температури ще са между 17° и 20°. Температурата на морската вода е около 18°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК