НЕ ПРИБИРАЙТЕ ЧАДЪРИТЕ: Хладна и дъждовна сутрин, после слънцето се усмихва

Епицентър

НЕ ПРИБИРАЙТЕ ЧАДЪРИТЕ: Хладна и дъждовна сутрин, после слънцето се усмихва

15980
преди 4 часа
НЕ ПРИБИРАЙТЕ ЧАДЪРИТЕ: Хладна и дъждовна сутрин, после слънцето се усмихва
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

До полунощ над източните райони облачността остана значителна и на отделни места имаше валежи от дъжд. Над останалата част от страната през нощта времето беше предимно ясно.

препоръчано

Минималните температури тази сутрин ще бъдат между 7° и 12°, за София - около 8°, прогнозират от НИМХ.

Днес ще бъде предимно слънчево. Северозападният вятър ще отслабне и ще е слаб до умерен, постепенно ще се ориентира от юг. Максималните температури ще са между 19° и 24°, за София – около 20°.

Над планините ще е предимно слънчево, но ветровито. Ще духа умерен и силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра - около 8°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Сутринта над крайните северни райони облачността ще е значителна и на отделни места все още ще превалява. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат 21°-24°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК