НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ НА СНЯГ: Мъгливо и облачно, но затоплящо се време. Живакът ще скочи до 12 градуса - ето къде (КАРТА)

Акценти

НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ НА СНЯГ: Мъгливо и облачно, но затоплящо се време. Живакът ще скочи до 12 градуса - ето къде (КАРТА)

17476
на 22.12.2022
НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ НА СНЯГ: Мъгливо и облачно, но затоплящо се време. Живакът ще скочи до 12 градуса - ето къде (КАРТА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

През днешния ден времето ще бъде предимно слънчево. До обяд, главно в Дунавската равнина, ще бъде с мъгла или ниска облачност. В повечето места ще бъде почти тихо, в Източна България със слаб югозападен вятър. Минималните температури ще са между минус 5° и 0° градуса, малко по-високи по Черноморието, в София - около минус 2. Максималните температури ще са между 7° и 12°, по-ниски в районите с мъгла, в София - около 9°. Това съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

препоръчано

Атмосферното налягане ще продължи да се понижава и ще бъде близко до средното за декември.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. До обяд на места ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Ще духа слаб вятър от югозапад. Максималните температури ще са 9°-10°. Температурата на морската вода е 7°-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 11°, на 2000 метра - около 5°.

През дните до края на тази и в началото на новата седмица времето ще се задържи сухо и сравнително топло за периода. Сутрин на места в низините и котловините ще е мъгливо или с ниска облачност, но около и след обяд ще бъде предимно слънчево.

Временно усилване на вятъра в Дунавската равнина ще има в събота и през нощта срещу неделя, когато ще има и по-значителни увеличения на облачността, а на отделни места в източните райони е възможно слабо и за кратко да превали. Температурите ще продължат да се повишават.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК