НЕ СИ ПОПЛЮВА: Гриша Ганчев проговори за базите на ЦСКА - вижте колко милиона е налял

Футбол

НЕ СИ ПОПЛЮВА: Гриша Ганчев проговори за базите на ЦСКА - вижте колко милиона е налял

7218
на 13.10.2021
НЕ СИ ПОПЛЮВА: Гриша Ганчев проговори за базите на ЦСКА - вижте колко милиона е налял
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев говори относно стадион "Българска армия" и базата на столичани в Панчарево. Бизнесменът заяви, че във въпросните обекти са вложени милиони.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

"Излели сме милиони в тези обекти и това може да се види от всеки. А въпросът: защо някой чиновник не си е свършил работата и се опитва да си измие ръцете с нас, е отговор, който друг трябва да даде", заяви Гриша Ганчев за "Банкеръ".

Мнение по темата дава и адвокатът на червените Станислав Трендафилов:

"Безумно е да се твърди, че ние сме длъжници, като се има в предвид, че за целия срок на договора, задължението на ЦСКА е да направи инвестиция от 400 000 лева за базата в Панчарево и 700 000 лева за стадиона. ЦСКА не само е преизпълнил многократно тази програма, но в същото време е изплащал и наеми на обектите, които клубът сам препостроява. Когато отидохме на базата в Панчарево заварихме един "залесен" терен и няколко полуразрушени постройки. Идете и вижте какво е сега", кометтира той. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV! ПРЕДИЗБОРНИ СТРАСТИ: ППДБ обвиниха ГЕРБ за спрените плащания по ПВУ (ВИДЕО) ПИК TV! ПРЕДИЗБОРНИ СТРАСТИ: ППДБ обвиниха ГЕРБ за спрените плащания по ПВУ (ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК