НЕ СИ ПОПЛЮВА: Петър Стойчев разобличи голям гаф на Би Ти Ви (СНИМКА)

ХИТ ГАЛЕРИЯ

НЕ СИ ПОПЛЮВА: Петър Стойчев разобличи голям гаф на Би Ти Ви (СНИМКА)

119128
на 17.06.2020
НЕ СИ ПОПЛЮВА: Петър Стойчев разобличи голям гаф на Би Ти Ви (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Петър Стоичев изобщо не си поплюва и използвайки тънкото си чувство за хумор във втори пореден ден критикува по тънката лайсна Би Ти Ви, чу ПИК. 

препоръчано

От началото на седмицата легендарният плувец е гост-коментатор в студиото на "Преди обед". След като във вторник заран изпържи домакините си, че икономисват разходи за гримьори, които би трябвало да разкрасяват участниците в предаването, и тази сутрин Стойчев намери кусур на първата частна медия.

Стойчев разкритикува шапката, с която започват спортните новини по телевизията. Плувецът намери кусур на своя колега, който е включен в няколкосекундното видео.

"Искам да използвам случая, за да помоля колегите ви от спортния отдел - нека да сложат в шапката друг плувец, който да загребва доста по-правилно. Всеки един, който разбира от плуване, знае, че това не трябва да се прави така. Прави го доста смешно. Затова отправям една молба с усмивка към колегите от спортната емисия. Промяната ще бъде приета положително от всички плувци", отсече Стойчев.

"Нито позицията на тялото му е правилна, нито на ръцете. Това е някакав актьор, опитал се да имитира Майкъл Фелбс. Не само в моите очи, но и в очите на всички, които разбират от плуване", разясни още титулованият спортист. 

Той добави, че се надява след забележката му от спортния отдел на Би Ти Ви да не премахнат изцяло плувците от шапката си.

Сподели:
Бомба x
ПРАЗНИК: Зъболекарите празнуват - честваме техния покровител свети Антипа ПРАЗНИК: Зъболекарите празнуват - честваме техния покровител свети Антипа
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Звезда от Откраднат живот тайно стана майка за втори път САМО В ПИК TV: Звезда от "Откраднат живот" тайно стана майка за втори път
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това