Нидал Алгафари: За мое голямо съжаление Тошко Йорданов проговори

Епицентър

Нидал Алгафари: За мое голямо съжаление Тошко Йорданов проговори

622624
на 18.04.2021
Нидал Алгафари: За мое голямо съжаление Тошко Йорданов проговори
Автор:   ПИК

Липсват ни само комиците от "Шоуто на Слави", но идват президентски избори. Може да издигнем Рачков като президент", заяви пред Нова телевизия политическият пиар Нидал Алгафари.

препоръчано

"Мисля, че парламентът няма да се задържи дълго, няма как тези личности да се разберат", смята той.

Според него политиката е шоу в последно време: "Говорят за нея навсякъде, предават я по медиите, пишат я по медиите, имаме участници. Искаме или не искаме политиката е шоу. Хората искат да гледат шоу и си ги избраха", заключи той. 

"Слави Трифонов ще се появи по някое време. Той винаги е изказвал думички и реплики на сценаристите, които са му ги писали. За съжаление ще ми липсват обаче комиците от телевизията му. Остава да изберем и Рачков за президент и съвсем ще я втасаме", добави Алгафари.

Той изрази категорично мнение, че този парламент няма как да се задържи.

"Мълчанието е злато, но не може вечно да го правят. За мое голямо съжаление Тошко Йорданов проговори. Надявах се да продължи да мълчи. От начина по който говори цялата партия много олекна и вече не мога да ги възприема като политици, а като шоумени, които ще играят от трибуната на Народното събрание", каза експертът.

Сподели:
Бомба x
Любовен хороскоп за май Любовен хороскоп за май
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с... САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с...
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това