Нидал Алгафари изригна за компроматите срещу Борисов: Фалшификатите са покъртителен срам! Много е лесно в България да нарочиш някого за "к*ва" или да го набедиш, че е корумпиран

Политика

Нидал Алгафари изригна за компроматите срещу Борисов: Фалшификатите са покъртителен срам! Много е лесно в България да нарочиш някого за "к*ва" или да го набедиш, че е корумпиран

99962
на 18.06.2020
Нидал Алгафари изригна за компроматите срещу Борисов: Фалшификатите са покъртителен срам! Много е лесно в България да нарочиш някого за к*ва или да го набедиш, че е корумпиран
Автор:   ПИК

Убийствен коментар за ситуацията с компроматния "запис" с гласа на премиера Бойко Борисов и фотосите със съня от спалнята му публикува преди минути във Фейсбук политическият анализатор и пиар експерт Нидал Алгафари.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Дали снимките от спалнята на министър-председателя отразяват реалността, или са фалшификати, за мен е покъртителен срам.

Срам за държавата ни, за страната ни, за народа ни, за историята ни. Ще ви припомня предаването, което режисирах в "Студентска програма Ку-Ку" и зрителите нарекоха "Козлодуйското". Него посветих на Орсън Уелс, първият създал такъв прецедент по по радиото. Какво искахме да кажем тогава:

Много е лесно да се манипулира общественото мнение.
Много е лесно е да злоупотребиш с доверието, дадено от зрителите.
Много е лесно да объркаш хората с полуистини и полулъжи.
Много е лесно да повтаряш една и съща лъжа, докато не започне да се възприема като самата истина.
Много е лесно да нарочиш в България жена за "к*ва".
Много е лесно да набедиш някой в България, че е корумпиран.
Много е лесно да създаваш "новини", скрит зад анонимността си.
Много е лесно да убиваш авторитет, ей така защото той е, а ти не си нищо.

За снимките, записите, подмятанията и писанията няма нито едно доказателство, че отразяват реалността, а залагат на кръчмарското бръщолевене и подшушнатото на уше във фризьорските салони.

Мнозина се опитват да изкарат първите ни в държавата, че са прости, тъпи, некадърни, крадливи, без да се замислят, че ако те са такива, то ние - народът - какви сме, че ни управляват точно такива? Още по-прости, тъпи, крадливи и некадърни.

Комунистите ни такива, Греберите ни онакива, депесарите пък не знам какви са, десните били мани, мани.

Хорааа, те всичките са част от нас. От нас самите. Щом те са такива, ние не сме по-ербапи.
Този ни министър-председател вече над десетилетие е такъв, защото ние с гласуването ни или негласуването ни го поставяме там. Президентът, добър или лош, е там, защото ние го поставихме на този пост.

Да попръжваш в социалните мрежи и да се кискаш самодоволно, че си написал нещо бомбастично и да си въобразяваш, че си постигнал небивал успех, е само в собствените ти очи и няколко твои лайкаджии.

За да го няма този срам повече, трябва да имаме смелост, дързост, начетеност, интелигентност и работа. Инак ще сме за посмешище и на безпризорните кучета.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК