Нидал Алгафари посече Слави Трифонов, Мая Манолова и ДеБъ: Някой се опитва всячески да ги надува

Акценти

Нидал Алгафари посече Слави Трифонов, Мая Манолова и ДеБъ: Някой се опитва всячески да ги надува

265354
на 27.01.2021
Нидал Алгафари посече Слави Трифонов, Мая Манолова и ДеБъ: Някой се опитва всячески да ги надува
Автор:   ПИК

Всячески някой се опитва да надува партията на Слави, на Мая Манолова и "Да, България". Това, че тези хора излязоха по телевизиите и говориха дълго не означава, че хората нямат памет. Това каза по Нова телевизия писателят и медиен експерт Нидал Алгафари за маргиналната партия на Слави Трифонов и сценаристите му, която социологическите агенции непрекъснато пробутват като трета, че дори и втора политическа сила и им гарантират влизане в парламента.

препоръчано

"Аз не съм от тези, които вярват на социологическите агенции. Имам спомени, когато беше избора Петър Стоянов и Георги Първанов. Социологията в България смятам, че трябва да работи по по-различен начин", коментира още Алгафари.

Алгафари припомни, че в България има разлика между жълтите павета в София, големите градове Пловдив, Бургас и Варна и селата около Кърджали и тези около Петрич.

"Вероятно хората ще си спомнят за Слави Трифонов, но имам един спомени, когато бяха прогонени от ефира. Има един човек, който се казва Румен Петков, беше кмет на Плевен, който им помогна и когато наближиха едни избори, екипът на Слави отиде в Плевен и започна да работи срещу Румен Петков", припоми той част от биографията на Трифонов.

"Подкрепяха Бойко Борисов и благодарение на това предаване той стана медийна звезда, а после се обърнаха срещу него", посече Алгафари гологлавия чалгар от плевенските села..

Според Алгафари, много трудно българите ще допуснат шоумен да стане незаобиколим фактор или да управлява.

Сподели:
Бомба x
Четири начина да се чувствате по-енергични през деня Четири начина да се чувствате по-енергични през деня
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това