Ники Минаж закичи сина си с "Ролекс" и диаманти (СНИМКА)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ники Минаж закичи сина си с "Ролекс" и диаманти (СНИМКА)

21749
на 04.01.2021
Ники Минаж закичи сина си с Ролекс и диаманти (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Певицата Ники Минаж най-накрая сподели снимки на бебето си, но не разкри името му, съобщи сайтът "Метро". Момченцето е с тъмна коса и големи бузки. На снимките е облечено в ританки на "Фенди", "Версаче", "Гучи" и "Бърбъри" и носи диамантена гривна, часовник "Ролекс" и верижка с галеното му име - Папа Беър (Татко Мечок).

препоръчано

Фенове и приятели на семейството коментираха възторжено кадрите. Рапърката роди първото си дете от съпруга си Кенет Пети през октомври, но предпочете да не споделя снимки. Сега обаче е размислила. Към снимките Ники е написала, че е била бременна през пандемията и раздаде прегръдки на всички жени, които като нея са очаквали бебето си в това трудно време.

От известно време Ники Минаж споделя своите майчини преживявания. Тя разказа, че раждането е било много продължително, а кърменето и изпомпването са много болезнени, пише "Уомън."бг. 

"Жените се преструват, че това е много лесно. Майките са наистина супергерои", заяви тя.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК