Николай Банев излиза на свобода срещу колосалната сума от 200 000 лева

Темида

Николай Банев излиза на свобода срещу колосалната сума от 200 000 лева

11881
на 27.10.2021
Николай Банев излиза на свобода срещу колосалната сума от 200 000 лева
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бизнесменът Николай Банев да бъде пуснат на свобода срещу 200 хил.лева гаранция. Това реши на свое заседание Специализираният наказателен съд.

препоръчано

Магистратите измениха мярката му за неотклонение – от домашен арест, под който той е поставен от 19 май т.г., на парична гаранция. Решението може да се обжалва от прокуратурата пред Специализирания апелативен съд.

Николай Банев и съпругата му Евгения бяха арестувани във Франция на 26 октомври 2018 година, след което бяха екстрадирани в България и тикнати в следствения арест.

Специализираният съд многократно отказваше да промени мярката на Банев, който получи редица здравословни проблеми, а впоследствие изкара и много тежък ковид зад решетките.

Мотивът на магистратите бе, че имало да се разпитват много свидетели по делото му и той можел да окаже влияния на показанията им. Прокуратурата призова по това дело над 800 свидетели, а за тези години са разпитани неповече от 20.  

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК