Николай Костов направи първа промяна в Левски

Футбол

Николай Костов направи първа промяна в Левски

10707
на 26.06.2023
Николай Костов направи първа промяна в Левски

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

При представянето си през миналата седмица Николай Костов анонсира, че ще направи много промени в отбора. Едната вече е факт, анализира "Тема спорт".

препоръчано

Вчера сините надделяха над Пирин Благоевград с 2:1 в контрола на "Герена", а новият треньор промени постройката на тима. Левски игра в схема 4-1-4-1, а не както бе под ръководството на Станимир Стоилов и Елин Топузаков в 4-2-3-1.

Правеше впечатление, че при преливане от нападение в защита сините се отбраняваха в постройка 4-4-2, като на върха на пирамидата през първото полувреме оставаха Преслав Бачев и Никола Бандев, а през втората част това правеха Велтон и Рикардиньо.

Играчът, който действаше пред защитата при организирането на атаките, в началото бе Асен Митков, а след това тази роля изпълняваше Асен Чандъров.

Впечатление направи, че Костов е потърсил и промяна в изпълненията на статичните положения. Като на няколко пъти сините опитаха да разиграят с къси подавания при корнерите, а не центрирания, това не донесе успех, но има още много време за подобряването на тези изпълнения.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК