Николай Костов посочи приоритета на Левски за лятната селекция

Футбол

Николай Костов посочи приоритета на Левски за лятната селекция

6914
на 27.06.2023
Николай Костов посочи приоритета на Левски за лятната селекция

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Треньорът на Левски Николай Костов е посочил на ръководството какъв е приоритетът му за селекцията на отбора. Наставникът е заявил, че има нужда от нов нападател.

препоръчано

Специалистът предпочита на "Герена" да бъде привлечен играч с профила на лек нападател, а не типичен таран. Костов предпочита да работи с такъв тип футболисти, които да пасват на тактическата му постройка. При неофициалния си дебют той заложи на схема 4 - 1 - 4 - 1.

В момента треньорът разполага само с Рикардиньо на върха на атаката. Бразилецът не попада точно в профила на типичен таран. След като стана ясно, че Билал Бари трябва да се подложи на нова операция и скоро няма да се завърне на терена, на "Герена" имат нужда от още един нападател.

свързани новини

Николай Костов разполага и с още двама играчи за върха на атаката - юношите Преслав Бачев и Борислав Рупанов. Първият вкара гол при успеха с 2:1 над Пирин Благоевград в първата контрола на сините, но треньорът иска да бъде привлечен по-опитен играч, напомни "Гонг".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК