Николай Марков се похвали: Радев ме послуша за срещата на НАТО - адекватна реакция!

Акценти

Николай Марков се похвали: Радев ме послуша за срещата на НАТО - адекватна реакция!

244721
на 28.06.2024
Николай Марков се похвали: Радев ме послуша за срещата на НАТО - адекватна реакция!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Адекватна реакция на Държавния глава! Президентът Радев е отказал да бъде глава на делегацията на НАТО за срещата на върха! Приел е позицията и аргументите на ПП "Величие", която изразих лично на Председателски съвет в НС и на срещата в Президентството. Това заяви лидерът на Величие Николай Марков и допълни:

препоръчано

"Така се прави конструктивна и полезна за страната и нацията политика. За разлика от всички други в Парламента, ние знам как да сме винаги полезни."

Вредителите ги знаете! Крещят, псуват, обиждат и скачат на бой - толкова от тях, смята Марков. 

Той коментира вчерашния отказ на държавния глава Румен Радев да води делегацията на срещата на НАТО.

В сряда служебното правителство одобри рамкови позиции за участие на България в Срещата на държавните и правителствените ръководители на страните - членки на НАТО, която ще се проведе от 9 до 11 юли във Вашингтон, САЩ.

Позициите не бяха публикувани, приложенията били само за служебно ползване.

Кабинетът предложи на държавният глава Румен Радев да ръководи българската делегация за срещата и съобразно хода на дискусията да изложи приетите от Кабинета рамкови позиции.

По-късно обаче Радев отказа, а становището на МС за Украйна така и до момента не е публикувано.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат Величие за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат "Величие" за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: "Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен!" (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК