Николай Младенов: ООН и Египет работят съвместно за прекратяване на огъня между Израел и Ивицата Газа

СВЕТЪТ ДНЕС

Николай Младенов: ООН и Египет работят съвместно за прекратяване на огъня между Израел и Ивицата Газа

6569
на 13.11.2018
Николай Младенов: ООН и Египет работят съвместно за прекратяване на огъня между Израел и Ивицата Газа
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ООН и Египет действат съвместно за постигане на споразумение за прекратяване на огъня между Израел и палестинските групировки в Ивицата Газа. Това съобщи в "Туитър" специалният координатор на ООН за близкоизточния мирен процес Николай Младенов, цитиран от „Асошиейтед Прес“ и ТАСС.

препоръчано

"ООН в тясно сътрудничество с Египет и всички заинтересувани страни работят, за да се гарантира, че Ивицата Газа ще се отдръпне от края на пропастта... Ракетните обстрели трябва да бъдат прекратени, страните трябва да проявят сдържаност", написа Младенов.

Снощи палестински екстремисти от Ивицата Газа изстреляха над 300 ракети и снаряди по израелски селища. В отговор израелската армия порази над 70 военни обекта на територията на палестинския анклав.

Палестински официални представители заявиха, че най-малко трима души, сред които двама бойци, са били убити от израелските удари, а девет са ранени.

В Израел спасителните служби съобщиха за най-малко 10 ранени от палестинския обстрел, включително 19-годишен войник, който е в критично състояние..

 

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК