Николай Нанков: Довършваното на "Хемус" е от критична важност за Северна България

Избори

Николай Нанков: Довършваното на "Хемус" е от критична важност за Северна България

10180
преди 4 часа
Николай Нанков: Довършваното на Хемус е от критична важност за Северна България

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Довършваното на автомагистрала "Хемус" е от критична важност за Северна България.

препоръчано

Това заяви водачът на ГЕРБ за 11-ти МИР-Ловеч Николай Нанков на заключителното предизборно събитие в града снощи.

"Попитахме ви в каква България искате да живеем и отговорът ви беше категоричен - в #Сигурна и #Стабилна. Искате да има редовно правителство, да усещате грижата на държавата. Не сте щастливи от доходите си, защото инфлацията ги е стопила преди да ги получите. Наясно сте, че довършваното на "Хемус" е от критична важност за Северна България. Очаквате мерки за справяне с водната криза. И подновяване на санирането - най-успешната държавна програма, с преки ползи за семействата", каза Нанков.

"Както винаги досега през годините, вашият дневен ред ще е и дневният ред на нашето правителство. Ще успеем заедно. Имаме решения и план за излизане от кризата. Трябва ни висока избирателна активност и силна подкрепа на #Номер18.

Това ще увеличи шанса ни да имаме водеща роля при съставянето на кабинет и тежест при взимането на решения. Само с #Победа на #ГЕРБСДС ще можем за пореден път да изведем страната отново на пътя на развитието. Гласувайте! Бъдете с победителите с #Номер18", добави бившият министър на регионалното развитие и благоустройстово.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът от Галъп Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако... САМО В ПИК TV! Социологът от "Галъп" Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако...
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК