Николай Нанков: Спират отчитанията на водомерите

Политика

Николай Нанков: Спират отчитанията на водомерите

12123
на 18.03.2020
Николай Нанков: Спират отчитанията на водомерите
Автор:   ПИК

"Заради предупрежденията на органите на реда, че има опасност от увеличаване на измамите, напомняме, че ВиК дружествата в страната са получили указанията ни до 29-ти март да бъде преустановено отчитането на показанията на водомерите по домовете." Това обяви зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков. 

препоръчано

Той добави, че това е важно за служителите, както и за гражданите, за да се ограничат до минимум контактите, като е вероятно този срок да бъде удължен.

"Не се поддавайте на манипулации. Ако някой ви позвъни и се представи за служебно лице и иска да влезе в дома ви, не го допускайте!", призовава още Нанков.

Той допълва, че е дадена възможност на хората да отчитат сами покацанията на уредите си, а който не може ще му бъдат вписани служебни показания на база средно потребление за предходен период.

"За информация за другите услуги, които предоставя МРРБ, ДНСК и АГКК следете и сайта ни.
Сега най-важно е да се опазим от COVID19. ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ! За всички друго ще се намери решение!", призова още Нанков. 

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получават втора ваксина срещу COVID-19 - НА ЖИВО ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получават втора ваксина срещу COVID-19 - НА ЖИВО
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това