Николай Нанков: С цели 39,36 % ГЕРБ-СДС за пореден път е убедително на първото място в Ловеч

ЧАС ПИК

Николай Нанков: С цели 39,36 % ГЕРБ-СДС за пореден път е убедително на първото място в Ловеч

48242
преди 5 часа
Николай Нанков: С цели 39,36 % ГЕРБ-СДС за пореден път е убедително на първото място в Ловеч
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"БЛАГОДАРЯ от цялото си сърце на всички за категоричната победа в област Ловеч. Благодаря на нашия лидер Бойко Борисов и националния щаб. Благодаря на всички общински щабове по места за работата, на членовете, симпатизантите и приятелите на ГЕРБ за доверието. Това написа във Фейсбук Николай Нанков от ГЕРБ.

препоръчано

Но най-вече благодаря на всички онези 15 818 наши съмишленици, които за пореден път ни поставиха убедително на първото място, с цели 39,36 % от гласувалите в областта. И с 27,16 % пред втората политическа сила в област Ловеч и с 30,68 % преднина пред ПП-ДБ. Победата значи отговорност! ГЕРБ-СДС няма да подмени вота на избирателите! Още веднъж БЛАГОДАРЯ. Винаги ще бъдем с вас! Заедно сме силни, заедно можем повече!"посочва още Нанков, след като стана ясно, че партията е спечелила изборите в региона при 100% обработени протоколи.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК