Николай Ненчев с нови разкрития за служебния премиер ген. Янев - три дни стоял в Москва без ясна причина

АВТОРСКИ НОВИНИ

Николай Ненчев с нови разкрития за служебния премиер ген. Янев - три дни стоял в Москва без ясна причина

153659
на 12.05.2021
Николай Ненчев с нови разкрития за служебния премиер ген. Янев - три дни стоял в Москва без ясна причина
Автор:   ПИК

Беше напълно ясно, че се цели нещо подобно - мандатът на 45-ия парламент да бъде кратък. Навлизаме в тежка политическа и икономическа криза. Това прогнозира пред Би Ти Ви бившият министър на отбраната Николай Ненчев.

препоръчано

"Това, което се случва сега, е много изненадващо. Назначаването на ген. Янев е много ясен ход - президентът Радев ще се опита да овладее всички институции на държавата. Това ми се струва опасно за държавата, тъй като не мисля, че ген. Стефан Янев е подготвен за тази позиция", добави той.

"Мисля, че точно ген. Янев повиши едно от арестуваните сега лица, обвинение за шпионаж в полза на Русия. Тоест повишавайки го, човекът получава достъп до информация", уточни бившият военен министър.

"Това правителство ми изглежда проруско. Беше ми докладвано за бившия министър Николай Цонев и ген. Янев, които са били на официална визита в Китай 2007-2008 година, а прибирайки се, остават три дни в Москва без ясна причина", разкри Ненчев.

"Радев бързаше да вземе цялата власт в свои ръце и да разпусне парламента. Очаквам много голяма агресивност от това правителство. От него зависи дали Радев ще спечели втори мандат. Малко вероятно е обаче", каза още той.

Бившият министър коментира, че делото срещу него, по което беше оправдан, е поръчка от Русия. По думите му самото обвинение е било смешно, тъй като той е обвинен, че е нарушил интересите на чужда компания, а е защитил тези на България и е спестил десетки милиони евро на страната.

Сподели:
Бомба x
ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 159
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това