Николас Мадуро готов да се срещне с представители на опозицията във Венецуела

Америка

Николас Мадуро готов да се срещне с представители на опозицията във Венецуела

3945
на 13.05.2021
Николас Мадуро готов да се срещне с представители на опозицията във Венецуела
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът на Венецуела Николас Мадуро заяви, че е готов  да се срещне с представители на опозиционните кръгове, в това число и с лидера на опозицията Хуан Гуайдо, съобщава ТАСС, като се позовава на реч на Мадуро в Каракас, излъчвана от държавната телевизия на страната.

препоръчано

„Сега Гуайдо иска да седнем и да говорим. Съгласен съм. С помощта на Европейския съюз, правителството на Норвегия и Международна контактна група, аз съм готов да се срещна с цялата опозиция, когато те пожелаят и където поискат”, заяви Мадуро.

По думите му, Вашингтон е дал указания на лидера на опозицията да започне преговори с Мадуро.

Малко по-рано Хуан Гуайдо предложи започването на преговори между политическите сили в страната с участието на международни организации, за да бъде намерен изход от кризисната ситуация.

 

Превод и редакция: ПИК

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК