Никола Йокич ще играе за Сърбия на Олимпиадата

Баскетбол

Никола Йокич ще играе за Сърбия на Олимпиадата

9441
на 11.06.2024
Никола Йокич ще играе за Сърбия на Олимпиадата
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Баскетболистът на Денвър Никола Йокич, двукратен MVP в НБА, беше включен в състава на Сърбия за предстоящите олимпийски игри в Париж.

препоръчано

До Игрите остава малко повече от месец, а селекционерът на сръбския национален тим Светислав Пешич обяви 16-те си избраници и Йокич е в списъка.

Сред повиканите са още баскетболистите на Шарлът Василие Мицич и Алексей Покешувски, състезателят на Маями Никола Йович и играчът на Атланта Богдан Богданович, информира БНР.

Сръбските национали ще започнат подготовка за олимпиадата на 24 юни, а първите им контроли са планирани за 5 и 7 юли, съответно срещу Нидерландия и Турция. По-късно отборът на Сърбия ще пътува за Лион, за да играе срещу Франция на 12 юли.

В края на подготовката за сърбите предстоят приятелски двубои срещу Австралия на 16 юли и срещу САЩ на 17 юли в Абу Даби, а на 21 юли е планирана и последна контрола срещу Япония на 21 юли пред своите фенове в Белград.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 130
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК