Никола Цолов печели съботното състезание в клас Mini BG

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Никола Цолов печели съботното състезание в клас Mini BG

6572
на 10.04.2016
Никола Цолов печели съботното състезание в клас Mini BG
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Никола Цолов спечели първото състезание в клас Mini BG от националния шампионат по картинг. Той беше най-бърз както в своя клас, така и при децата от академията за млади пилоти на БФКС, където се състезават таланти на възраст от 6 до 9 години. Цолов успя да спечели и двете състезания в своя клас, което му отреди и първото място в първия кръг.

Общо 44 състезатели взеха участие в съботния ден, в който се проведоха тренировки и квалификации за всички класове, а в класовете Mini BG iRotax Max Junior се проведоха и първите състезания за уикенда. Най-многобройният клас беше този на младите таланти от Mini BG, като 17 състезатели премериха сили в двата манша. Състезанието в клас Rotax Max Junior бе спечелено от Кристиян Христов. На второ място се нареди Христо Пенов, а трети остана Алекс Златанов.

Днес състезанието продължава, като ще се проведат по два манша във всички класове – Mini BG, Mini, Rotax Max Junior и KZ-2. Първия старт е от 10:45 ч., а входа за зрители е свободен.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК