Николета Маданска показа корема с бебето от Венелин Петков (СНИМКИ)

ЧАС ПИК

Николета Маданска показа корема с бебето от Венелин Петков (СНИМКИ)

19077
на 27.03.2021
Николета Маданска показа корема с бебето от Венелин Петков (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Четири месеца, след като роди, журналистката Николета Маданска най-сетне се показа бременна. Тя бе една от известните БГ мами, които упорито криеха корема си по време на всичките 9 месеца. За това помогна и коронавирусът, защото Маданска спря да води спортните емисии на Би Ти Ви още през март миналата година, в самото начало на кризата.

препоръчано

После за кратко се върна в новините, но още през лятото приключи с работата си. Въпреки, че бе активна в Инстаграм непрекъснато, снимките й бяха внимателно подбирани и не я показваха в цял ръст.

Едва вчера на Благовещение жената на бившия шеф Венелин Петков показа само 2 снимки с корем.

"На Благовещение @lilia.nikolova_photography ме върна към спомена за един топъл и слънчев есенен ден в края на октомври, в който направихме няколко снимки на любимо място в очакване моята блага вест да се появи след по-малко от месец. Покрай работата ми в телевизията съм участвала в много и различни фотосесии, за които винаги ползваме професионален грим, прическа, дрехи. Този път обаче реших да облека любима рокля, която за моя радост все още ми ставаше, да си направя сама косата, колкото умея и да сложа само малко руж, гланц за устни и спирала.

Надявах се, че обективът на @lilia.nikolova_photography ще успее да улови сиянието, което носех в себе си в този момент. Е, мисля, че се получи", написа към двете фотографии тя.

На 22 ноември Маданска роди си, Йоан, на колегата си Венелин Петков, който стана баща на първи път на 48 години, напомня "Хотнюз".

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това