Николета се фука с пакета на Валери 18+ (Снимка)

ХИТ ГАЛЕРИЯ

Николета се фука с пакета на Валери 18+ (Снимка)

21904
на 30.01.2013
Николета се фука с пакета на Валери 18+ (Снимка)
Автор:   Явор Белчев
Николета Лозанова не спира да търси начини, с които да изрази любовта си към своя съпруг Валери Божинов. Кариерата на родния национал не върви особено добре напоследък, но по всичко личи, че той не страда от липса на внимание извън терена. Днес Ни Ло пусна цинична негова снимка във Фейсбук, придружена със следния коментар: "Отдавна не съм натрапвала на медиите... Ето го любимия ми мъж - обичам те, Валери !!! :* :)". На въпросния фотос Валери явно също си мисли за нея - от изражението на лицето и положението на лявата му ръка може да се предположи, че сигурно той на свой ред гледа снимка на любимата си:  
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 38
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК