Никулден в Бургас тази година - виртуален

Животът днес

Никулден в Бургас тази година - виртуален

4439
на 28.11.2020
Никулден в Бургас тази година - виртуален
Автор:   ПИК

Тържествата, планирани за празника на Бургас - Никулден, няма да се състоят, обявиха вече от общината.   

препоръчано

"Това ще е първият Никулден в Бургас, който ще е виртуален. Надявам се това да е само през тази година! Няма да има онази масовост, при която в тържествата се включваха по 10 000-15 000 души. Ситуацията в момента е изключително напрегната и се събразяваме със заповедите на министъра на здравеопазването", заяви кметът на града Димитър Николов.

По традиция вечерта на Никулден в Бургас грейва Коледната елха на площад "Тройката", което символично поставя началото на Коледно-новогодишните празненства.

Заради пандемията и ограничителните мерки, светлините на елхата тази година ще бъдат запалени също виртуално и без обичайната масовост. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това