Никълъс Кейдж цензурира Диана Любенова

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Никълъс Кейдж цензурира Диана Любенова

13816
на 01.05.2021
Никълъс Кейдж цензурира Диана Любенова
Автор:   ПИК

Холивудският актьор Никълъс Кейдж е цензурирал Диана Любенова, научи ПИК. Но след като двамата застанали един срещу друг за интервю, отговорил искрено на предварително неодобрените въпроси.

препоръчано

"Едно от последните интервюта, които правих, бе с Никълъс Кейдж. Чаках го цял месец с цялата логистика на изпращане на въпроси, организация. Беше претърпял инцидент, но продължи да снима. Та той влезе с една количка, асистентката му ми подаде листа с предварителните въпроси, някои от които беше зачеркнал с черен флумастер. Един от тях беше свързан с фамилията му Копола, която той не използва никога, дори в началото на кариерата си, въпреки че се снима във филм на чичо си – Франсис Копола. Но беше интересно, че в хода на разговора ни той ми отговори точно на този въпрос. После асистентката му ми се обади да каже, че много е харесал интервюто. И го е коментирал на два пъти в този ден. Бях много щастлива и е така всеки път, когато се срещам с интересни хора", призна Диана пред "Ева". 

Тя допълва, че нейният съпруг Лес й съдейства за интервютата с най-големите звезди на Холивуд, които снимат у нас, но не винаги.

"Да, Лес помага много. Благодарение и на него имам достъп до снимачните площадки, само че всичко става на добра воля и разбира се, с много положен труд. Имала съм достъп до най-добрите в бизнеса, но когато те кажат НЕ, и аз не мога да взема интервю. Всичко зависи от желанието им да бъдат открити. Никой не може да ги накара да направят това, ако не искат. В годините се научих да не ми пука какво мислят хората за това защо имам този ексклузивитет. В началото ми беше некомфортно и исках да разкажа на целия свят как се случват наистина нещата, но сега не ми е важно. Щастлива съм, че работата ми през годините говори сама за себе си. Доказателство за това са поканите, които получавам за интервюта с актьорите от "Игра на тронове" в две последователни години, с Майкъл Болтън, Вим Вендерс, Кристоф Ламбер и много, много други имена от световната сцена", споделя още Диана Любенова.

Сподели:
Бомба x
Седем начина да преборите самотата Седем начина да преборите самотата
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миро от Биг Брадър строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си САМО В ПИК TV: Миро от "Биг Брадър" строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това