НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо

СВЕТЪТ ДНЕС

НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо

2992
на 07.05.2021
НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо
Автор:   ПИК

Топлото време идва и с това се задават нови тенденции в прическите. За горещото лято на хоризонта се появява нов тренд, а именно - синята коса.

препоръчано

Това е много смел избор и е за дами, които обичат да експериментират и са предизвикателни. Става дума за леденото синьо, а не пастелното.
 
"Докато изплуваме от стресиращата и не толкова вълнуваща зима, очаквайте да видим все повече и повече хора, залагащи на леден оттенък, за да приветстват по-топлото време. Леденото синьо не бива да се бърка с пастелното синьо; леденото е по-електриково, с малко повече дълбочина, което е страхотно за дълготрайността на цвета", казва Ник Стенсън, артистичен директор, пред "Pop Sugar".
 
От изданието отбелязват, че с този цвят няма как да останете незабелязани, а и ще си създадете по-забавна визия.
Инфлуенсърите в Instagram и звездите обичат този цвят. Виждали сме Кайли Дженър, Хилари Дъф и Меган Тий Стелиън с коса в ледено синьо.

Сподели:
Бомба x
6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено 6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това